Tarihte Geziyorum

Okulumuzda 'Tarih'te Geziyorum' konulu e-Twinning projesi çalışması yapılmaktadır.

17.11.2017 2613

Projemiz tarihi ve doğal güzelliklerimizi yerinde görerek, yaparak, yaşayarak aktif öğrenme sağlayabilecekleri, tarihi yapılarımızı tanımalarını, yapının hangi devletlere ve uygarlıklara ait olduğunu görmeleri, bu sayede tarihimizi sadece kitaplardan öğrenilen bir ders olarak görmeyip, tarihi öğrenmek istemelerini sağlamayı amaçlayan bir e-Twinning projesidir.

Arkeolog Umut DOĞAN okulumuzda Afrodisias ile ilgili bir sunum yapmış ve bu antik kenti ayrıntılarıyla öğrencilerimize tanıttı.

Öğretmenlerimiz Mustafa ÇETİN ve Celal TEZCAN eşliğinde öğrencilerimizle tarihi kazı alanına ve Afrodisias Antik Kenti´ne gezi düzenlendi.

Kazı alanında Arkeolog Umut Doğan öğrencilerimize kazı alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öğrencilerimiz yapılan kazı çalışmalarını yerinde gördü ve asırlar öncesinden toprağın altından çıkarılan kalıntılara şahit oldular.

17-11-201717-11-201717-11-201717-11-2017